Meteoroloji'den o ile fırtına uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM Meteoroloji Birimi'nin değerlendirmelerine göre, İstanbul 5 gün süreyle şiddetli rüzgarların etkisi altına girecek.

Rüzgarın, Marmara'da bugün öğle saatlerinde etkisini artırarak 50-60 kilometre/saat, akşam saatlerinden itibaren 60-70 kilometre/saat fırtına şeklinde esmesinin beklendiği, fırtınanın 2 Eylül'de akşam saatlerinde etkisinin azalacağının öngörüldüğü bildirildi.
Açıklamada, "Rüzgarın açık deniz seferlerini aksatması, çatı ve tabela uçması, ağaç devrilmesi, denizde dalga yüksekliğini artırarak (2 ila 5 metre arası) olumsuzluklara neden olabileceği tahmin ediliyor. Muhtemel olumsuzluklara karşı İtfaiye Daire Başkanlığı, Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ve ilgili birimler hazır bekletiliyor" denildi.
