Bayrampaşa Belediyesi, Geleneksel İftarını Gerçekleştirdi

Bayrampaşa Belediyesi, geleneksel iftarını büyük bir katılımla gerçekleştirdi.

Personeline seslenen Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Hangi yeniliği yapıyorsak bunun altında sizlerin de imzası var” dedi.


İş adamları, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve belediye personelinin katıldığı Bayrampaşa Belediyesi Geleneksel İftarı Labella Restaurant’ta gerçekleştirildi.

İftara, AK Parti İstanbul milletvekilleri Hüseyin Bürge ve Şirin Ünal, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti İlçe Başkanı Cemil Yıldız ve çok sayıda kişi katıldı.

“BELEDİYECİLİK DENİNCE AKLA KIYMETLİ BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN GELİR”
AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, “Kıymetli Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da cumhurbaşkanlığı adaylığını hep birlikte izlediğinizi düşünüyorum. Belediyecilik denince akla kıymetli Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gelir. Mahpushaneye uğurladığımız sonra da belediye başkanımız olan ve sonra da Türkiye’nin başbakanı olan kıymetli adamı, kıymetli insanı şimdi inşallah cumhurbaşkanlığına uğurluyoruz” diye konuştu.

“HANGİ YENİLİĞİ YAPIYORSAK BUNUN ALTINDA SİZLERİN DE İMZASI VAR”
İftar programında konuşan Belediye Başkanı Aydıner ise, “Sizlerle beraber olmaktan son derece mutlu olduğumu ifade ediyorum. Çünkü sizler iyi ki varsınız. Sizlerle beraber yol alıyoruz, sizlerle beraber yürüyoruz. Bugün Bayrampaşa’da ne yapıyorsak, hep sizlerle beraber yaptık. Hangi yeniliği yapıyorsak bunun altında sizlerin de imzası var. Sizlerin alın teri var. Ramazan-ı Şerifi'nizi kutluyorum. Böyle anlamlı bir geleneksel iftarımıza da iştirak etmenizden dolayı hepinizi en kalbi duygularımla tekrar tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından okunan ezanla birlikte belediye personelinin ağırlıkta olduğu konuklar, hep birlikte iftarlarını açarak, Ramazan’ın bereketini paylaştı.
Kaynak: İHA