Beyşehir'de Doğaseverlerden Gece Yürüyüşü Etkinliği

Beyşehir ilçesinde, doğaseverler Yaka Manastır Gece Yürüyüşü etkinliği düzenledi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Doğa Yürüyeşleri Grubu, ramazan ayı dolayısıyla gece yürüyüşü ve sahur yemeği etkinliği düzenledi.

Yürüyüş için başlangıç noktasına hareket etmek amacıyla Beyşehir kent merkezindeki dernek bürosu önünde toplanan topluluk, minibüsle gece saatlerinde vardıkları ve kafa lambaları ile aydınlatılan 6 kilometrelik parkurda yürüyüş gerçekleştirdi. Topluluk, Yaka Manastır Tabiat Parkı'nda gerçekleştirilen yürüyüşün tamamlanmasının ardından sahur yemeğini burada açık alanda yanlarında getirdikleri kumanyalarla birlikte yedi.
Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugüne kadar birçok yürüyüş etkinliğine imza atan Beyşehir Doğa Yürüyüşleri Grubu'nun ramazan ayı münasabetiyle de farklı bir etkinliğe imza atarak gece yürüyüşü gerçekleştirdiğini söyledi.

Yürüyüşe Beyşehirli doğaseverlerin ilgisinin yoğun olduğunu belirten Büyükkafalı, katılımcılara teşekkür etti. Yürüyüşün ardından açık alanda çok farklı bir sahur yemeği keyfi yaşadıklarını dile getirdi.
Kaynak: AA