Mersin Smmmo Yönetiminden Vali Güzeloğlu’na Ziyaret

İçel Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Dursun Göktaş, birlikte Mali Müşavirler Haftası dolayısıyla Yönetim Kurulu üyeleri ile İçel Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret etti.

Mersin Smmmo Yönetiminden Vali Güzeloğlu’na Ziyaret

Ziyarette, 1-6 Haziran tarihlerini Mali Müşavirlik Haftası olarak kutladıklarını belirten İçel SMMMO Başkanı Göktaş, bu vesileyle Vali Güzeloğlu’nu ziyaret etmekten onur duyduklarını ifade etti.

Hafta boyunca toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla birçok etkinlik gerçekleştireceklerini belirten Göktaş, “Bu hafta boyunca üyelerimizle birlikte konserler, resim sergileri, söyleşiler paneller gibi birçok çeşitli etkinlik gerçekleştireceğiz. Sevgi Evlerinde bulunan çocuklarımızla birlikte güzel şeyler paylaşacağız. Amacımız bu hafta vesilesiyle mesleğimizin önemi konusunda toplumsal farkındalığı arttırmaktır” dedi.

ValiGüzeloğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Mali müşavirlik, ekonomik ve ticari kesimin tamamlayıcısı ve çok önemli bir bileşeni, ekonomik sistemi regüle eden, yasa ve yönetmeliklerin uygulamasını gerçekleştiren, hem denetimi hem de yönetimi bir arada yürüten, önemli katma değer üreten bir meslek grubudur. Mali Müşavirler Odamızın mesleki çalışmalarının yanı sıra sosyal faaliyetler açısından da çok etkin ve başarılı çalışmalar yürüttüğünü görmekten de ayrıca memnuniyet duyuyorum. Mali Müşavirlik Haftası’nın hayırlı olmasını ve başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Oda Başkanı Dursun Göktaş, Güzeloğlu’na çiçek takdim ederek, rozet taktı.
Kaynak: İHA