'30| Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali'

Denizli BüyükşŸehir Belediye BaşŸkanı Osman Zolan, 30| Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali'ne katılan grupların temsilcileriyle bir araya geldi.

Zolan, bu yıl 30'uncusu düzenlenen Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali'ne katılan grupların temsilcilerini başŸkanlık makamında kabul etti. Zolan, yaptığŸı konuşŸmada, festivalin dünyada en uzun süre aralıksız devam eden tiyatro festivali olma özelliğŸini taşŸıdığŸını belirtti.

Festivalin uzun yıllar devam edeceğŸini söyleyen Zolan, Denizli'nin kültür ve sanatla anılması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Zolan, çocukların, gençlerin sanata olan ilgisini artırmak için gayret gösterdiklerini belirterek, "Festivale katılan gruplara teşŸekkür ediyorum.Tüm Denizlilileri ücretsiz oyunları izlemeye davet ediyorum" diye konuşŸtu.
Grup temsilcileri ise büyükşŸehir belediyesinin amatör tiyatroya verdiğŸi desteklerden dolayı BaşŸkan Zolan'a teşŸekkür etti.
ǖte yandan, festival kapsamı etkinliklerinde akşŸam LJatalçeşŸme Oda Tiyatrosu'nda "Cesaret Ana ve LJocukları" adlı oyun sahne alacak.

 
Kaynak: AA