Ak Parti'nin Adana'da 10 İlçe Yönetimi İstifa Etti

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, yerel seçimlerde yönetim kurulu üyelerinin bir çoğunun aday adayı olup bu görevlerinden istifa etmesi nedeniyle 10 ilçe başkanının da yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifa dilekçelerini il başkanlığına sunduğunu bildirdi.


Yeni, yaptığı açıklamada, Seyhan, Çukurova, Sarıçam, Yüreğir, Karaisalı, Pozantı, Karataş, İmamoğlu, Kozan ve Feke ilçe başkanlıklarının, önümüzdeki seçim sürecinde daha sağlıklı çalışmalar yapabilmek adına, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifa dilekçelerini, il başkanlığına bildirdiklerini belirtti.

Yeni, "İlçe başkanlarımız istifalarında, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde yönetim kurulu üyelerinin bir çoğunun aday adayı olması sebebiyle bu görevlerinden istifa etmiş olmaları sebebiyle, ilçe yönetim kurullarında çok ciddi boşluklar oluşmuştur. Önümüzdeki seçim süreçlerinde daha iyi çalışmalar yapılabilmesi adına istifa dilekçeleri il başkanlığımız tarafından teslim alınmıştır. Bu bağlamda Aladağ, Ceyhan, Saimbeyli, Tufanbeyli ve Yumurtalık ilçe başkanlıkları görevlerine devam etmektedirler" dedi.

Kaynak: İHA