Çorum Tso’dan Emniyet Müdürü Doğan’a Ziyaret

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) yönetim kurulu üyeleri, Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıl dönümünü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan’ı ziyaret etti.

Çorum Tso’dan Emniyet Müdürü Doğan’a Ziyaret

Ziyarette TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan’ın şahsında emniyet teşkilatının 10 Nisan Polis Günü’nü kutladı.

Kolluk kuvvetlerinin, Çorum’un huzur ve asayişi için fedakarca çalıştıklarını ifade eden Çetin Başaranhıncal, “Emniyet Müdürümüz başta olmak üzere bütün emniyet mensuplarımız görevlerini layıkıyla yapmakta, gerekli hassasiyeti göstermektedirler. İlimizin huzur ve asayişine sağladıkları katkılardan dolayı İl Emniyet Müdürümüzün şahsında bütün emniyet mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan da, teşkilat olarak gerek iş dünyası gerekse vatandaşlarla güzel bir işbirliği içerisinde olduklarını belirtti.

Çorum’da iş adamlarının kendi memleketleri için büyük bir gayret gösterdiğine şahit olduğunu dile getiren Doğan, “En büyük kazancımız da böyle insanlarla çalışmak olduğunu düşünüyorum. Vatandaş-polis işbirliği devam ettiği sürece bu başarının devam edeceğine inanıyorum’’ demiştir.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğan, TSO yönetimine teşekkür etti.
Kaynak: İHA