Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Seçimleri Değerlendirdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 2 aylık propaganda döneminde yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyleyerek, destek olan tüm seçmenlere teşekkür etti.


Bakan Çelik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Celalettin Güvenç, Haliliye Belediye Başkanı seçilen Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı seçilen Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ekinci ile birlikte parti binasında düzenlediği toplantı ile seçimi değerlendirdi. 2014 yerel seçimlerinde yoğun bir çalışma temposu yürüttüklerini belirten Çelik, destek olan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Çelik, AK Parti'nin Şanlıurfa'da önceki seçime göre başta Büyükşehir olmak üzere 9 ilçede belediye başkanlıklarını kazandığını açıkladı.

Muhtarlık seçimlerinde kentte çıkan kavgalardan büyük üzüntü duyduğunu dile getiren Çelik, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

Vatandaşların tercihine saygı duyduklarını vurgulayan Çelik, "Şu an takım olarak AK Parti'nin karşısında söylenmedik ve yapılmadık bir şey kalmadı. Şanlıurfa özelinde de aynı şeyler yapıldı. Bütün kesimler, bir araya gelerek birbirlerini destekledi. Siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları birlikte bayağı mesai harcadı, bildirileri bize de geldi. Okullara ve yurtlara yönelik bazı değerlendirmeleri öğrencilere ve velilere iletildi. Biz bunlara takılmadık. İşimize baktık, yoğun şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Allah, çalışanlarla beraberdir, neticesinde öyle oldu. Başbakanımız ve ekibi AK Parti kadroları, Türkiye'nin sorunlarını çözmekle meşgul. Biz samimiyetle ve ihlasla onunla meşgulken, karşılığında milletimizin verdiği desteği görmekle de büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise seçim çalışmaları kapsamında kentin hemen hemen her noktasına ulaşmak için yoğun çaba harcadıklarını kaydetti.

Kaynak: İHA