Melih Gökçek'ten Ankaralılara yeni müjde

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 25 yolcuyu geçerse Ankara'da gece yolcu taşıyacaklarını söyledi.

Melih Gökçek'ten Ankaralılara yeni müjde
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 25 yolcuyu geçerse Ankara'da gece yolcu taşıyacaklarını söyledi.

Radyo Trafik Ankara'nın canlı yayınına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Elvan Palaşoğlu'nun sorularını yanıtladı. Gökçek projelerini de anlattı.

Başkent trafiğindeki sorunları dinleyen Melih Gökçek, son zamanlarda levhalarla ilgili ciddi çalışmalar yaptıklarını ifade etti. "Ankara'da eskiden bir levha sorunu vardı bu doğru. Ancak şu anda levhalarla ilgili bir sorun yok" diyen Başkan Gökçek, "Ankara Büyükşehir Belediyesi son bir yıldır bu konuda önemli çalışmalar yaptı" şeklinde konuştu.

TURAN GÜNEŞ BULVARI'NDAKİ SORUN...

Çankaya ilçesinde Büyükşehir'in çalışma yapmadığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyleyen Gökçek, "Biz Çankaya'da 38 tane alt -üst geçit yaptık ama bunları görmek istemeyenler buradaki çalışmlarımızı görmezden geliyor" ifadelerini kullandı.

Melih Gökçek şöyle devam etti:

"Turan Güneş Bulvarı'nı 3'erden 6 şerit yapacağız ve buradaki trafiğik kesintisiz olarak sağlanacak. Bunun dışında Yıldız Kavşağı'ndaki trafik sorununu da çözeceğiz. Buradan Ankaralılara müjdesini verelim. TRT'nin hemen yanından bir viyadükle yolu çevre yoluna bağlayacağız ve bu noktadaki trafik sorunu da bitmiş olacak."

AYDINLIKEVLER KAVŞAĞI....

Aydınlıkevler Kavşağı'na ise bir çözüm bulmanın zor olduğunu anlatan Gökçek, "Alt geçit de yapsak buradaki sorun çözülmez ve bölgedeki trafik çatışması tersine döner. Emniyet buradaki trafik sorunu çözülmek isteniyorsa buradaki ortalama hız süreleri düşürülmelidir" dedi.

başkan Gökçek, "Ankara'da konu trafik olursa herkesle masaya oturur konuşurum. Başkent'teki trafikle ilgili sorunların yüzde 80'ini ben çözdüm" diye konuştu.

ANKARA BULVARI VE ODTÜ YOLU...

Ankara Bulvarı ve ODTÜ yoluna karşı çıkıldığını da anımsatan Melih Gökçek, "Ama ne kadar faydalı olduğunu bütün Ankaralılar gördü" dedi.

Gökçek, "Ayrıca '1071 Malazgirt Bulvarı' ismi Belediye meclisinden onay aldı yani CHP'liler de bu isme onay verdi" ifadesini kullandı.

FATİH KÖPRÜSÜ

Fatih Köprüsü-Keçiören bağlantısında şu anda ciddi bir sıkıntı olduğunu belirten Gökçek, "Araç sayısı arttı, önceden burası trafiği karşılıyordu ama şimdi karşılamıyor. Sanatoryum Caddesi'ni gidiş olarak Turgut Özal Bulvarı'na bağlayarak Keçiören bölgesindeki trafik sıkıntısını da çözeceğiz.

GECE ULAŞIMI...


Ankara'da 380 tane farklı hat olduğunu belirten Melih Gökçek, "Bunun belediyeye ciddi bir maliyeti var. Biz bunu yılbaşında denedik ortama 7 kişi taşındı. Bütün bunlara rağmen gece saatinde yolcu taşıyacağım, 25 yolcuyu bulursa zarar dahi etse bu hizmeti vereceğim" şeklinde konuştu. Gökçek şöyle devam etti:

"Belediye otobüslerinin aylık zararı 32 trilyon. Buna 10 trilyon daha eklemeyelim. Dolmuşlar çalışırsa gece çalışmalarına izin vereceğim. Otobüsler dolmazsa parasını verecek mi?" BEYAZ GAZETE

Melih Gökçek'ten Ankaralılara yeni müjde
Melih Gökçek'ten ilk Selfie