Metiner’den ‘partiye Sahip Çıkın’ Çağrısı

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, AK Parti Kahta Belediye Başkan adayı Abdurrahman Toprak’ın seçim karargahını ziyaret ederek partililere seslendi.

Metiner’den ‘partiye Sahip Çıkın’ Çağrısı

Milletvekili Mehmet Metiner, AK Parti Kahta Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Toprak ve AK Parti İlçe eski Başkanı Reşat Turanlı’nın istifa etmesinden sonra yerine getirilen yeni İlçe Başkanı Engin Akel ile birlikte kalabalığı selamladı. Mehmet Metiner, yaptığı konuşmada, ”Biz, AK Partiliyiz, ölümüne AK Partiliyiz, ölümüne Başbakanımızın arkasındayız. Gün birlik ve beraberlik günüdür. AK Partili olmak şereflerin en büyüğüdür. Tek sesli olacağız" dedi.

AK Parti'nin bayrağını zirveye çıkaracaklarını anlatan Metiner, şöyle konuştu: "Allah yar ve yardımcınız olsun. Bu kadar güzel kalabalık gördüğüm için çok mutlu oldum. 30 Mart günü sandıkları patlatacağınıza inanıyorum. Bu halkın gücüyle olacak. Şimdi partimizden ayrılanlara ders verme sırası sizdedir. Onlar birleşseler de 30 Mart’ta onları sandığa gömecek olan sizlersiniz. Kahta’da, AK Parti bir ailenin güdümündeydi fakat bu günden itibaren halkın yani sizin olmuştur. Yeni ve güçlü bir yönetim oluşturacağız. Biz omuz omuza vererek davamıza sahip çıkacağız.”
Kaynak: İHA