En İyi Sevgi Mesajı Yazan, Uzay Teknolojili Yatak Kazanacak

14 Şubat Sevgililer Günü'ne kadar, sosyal medyada en iyi sevgi mesajlarını paylaşanlar, kalitesi ile 50'yi aşkın ülke tarafından tercih edilen BRN Yatakları'nın ürünlerini kazanacak.

En İyi Sevgi Mesajı Yazan, Uzay Teknolojili Yatak Kazanacak

Kayseri'de yaptığı AR-GE çalışmaları sonrası, ürettiği yataklar ile dünya genelinde 58 ülkede 500'ü aşkın satış noktasında ürünlerini tüketiciyle buluşturmayı başaran BRN Yatakları, Sevgililer Günü öncesi, çiftlerin, arkadaşların birbirlerini en iyi anlatmalarını sağlayacak etkinlik başlattı.

Sosyal medyada @BRN_Yatak adresinde açılan #ikimizbiriz hastagınde en çok retweet alan ve facebook'taki BRN Yatakları adresinde en çok beğenilen fotoğrafı paylaşan kişi, BRN Yataklarının uzay teknolojisi kullanarak sevgililere özel ürettiği Valentine visko yatak, 2. Valentine visco şilte topper, 3. valentine kalpli yastık kazanacak.

Yarışma 13 Şubat günü sona erecek.

Dünya genelindeki satışlarını geçen yıl sonunda, iç pazara da yayan BRN Yatakları'nın Ankara Armada, İstanbul Capacity, Arena Park, Brandium, Vialand AVM'ler Masko, Samsun, Bodrum, Gaziantep PrimeMall AVM ve KKTC’de mağazaları bulunuyor

Kaynak: İHA