Yücel Çelikbilek Beykoz’daki Adaylığını Ak Partililerle Kutladı

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, yeniden aday olmasını Beykozlu hemşehrileriyle birlikte davullu zurnalı kutladı.

Yücel Çelikbilek Beykoz’daki Adaylığını Ak Partililerle Kutladı
CHP’nin Beykoz’u alırız sözlerine ilişkin Çelikbilek, “Onlar 2009 yılında da aynısını söylemişti. Ancak kazanmaları mümkün değil artık” dedi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı’nda adaylığı Başbakan Erdoğan tarafından resmen açıklanan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, yeniden adaylığını Beykoz halkı ile birlikte kutladı. Şahin Göktürk Spor Salonu’nda gerçekleşen 2014 aday tanıtım toplantısında Beykozlular, Yücel Çelikbilek’e sevgi gösterisinde bulundu. Yöresel oyunların sergilendiği tanıtımda, vatandaşlar halay çekip horon tepti. Davul ve zurnanın da yer aldığı tanıtımda Başkan Çelikbilek’in hayatından kesitlerin yer aldığı sinevizyon gösterisi de gösterildi.

Tezahüratlarla konuşmasına başlayan Yücel Çelikbilek, “Durmak yok yola devam diyoruz. Çünkü yapacak çok işimiz var. Görülenler düşündüklerimizin bir kısmı. Bu projelerimizi tamamlamak için yeniden Beykoz’u alacağız” dedi.

“Türkiye ancak istikrarla büyür, istikrarla kalkılır. Yoksa iradesi olmayan kişilerin bu ülkeye vereceği bir şey olmaz” diyen Başkan Çelikbilek, “Dünya, Türkiye bunun farkında. 2009 yılında başladığımız çalışmamızı 2014 yılının sonuna kadar sürdürdük. Yine de sürdüreceğiz. 70 yıldır olan sorunları çözdük yine de çözeceğiz. Bilsinler Beykozluları yalanla kandırmaları mümkün olmayacaktır. Beykoz halkı çocuk değil. Artık Beykoz halkının gözü açıldı. Çünkü 10 yıldır AK Parti var. 30 Mart 2014’te yeniden AK Parti’nin ismi yazılacak” diye konuştu.

CHP’nin “Beykoz’u alırız” iddialarına ilişkin de Çelikbilek, “Hep onlar öyle söylerler. 2009 yılında da aynısını söylediler. Araziye çıkarsanız şuanda göremezsiniz. Öyle laflar var sonuçta her parti iddialı olacak. Ama o mümkün değil artık” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA