Nazıllı'de Rıfkı Özsuner Muhtar Adaylığını Açıkladı

Nazilli’nin Yeni Mahalle muhtarlığına aday olan Nazilli Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünden emekli Rıfkı Özsuner, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde muhtarlık için yarışacak.

Nazıllı'de  Rıfkı Özsuner Muhtar Adaylığını Açıkladı

Evli ve 3 çocuk babası olan Muhtar Adayı Rıfkı Özsuner, mahallenin sorunlarını yaşayan ve bilen biri olarak sorunların çözümü için çaba göstereceğini söyledi.

1954 Nazilli doğumlu olduğunu ifade eden Özsuner, 30 yıldır ikamet ettiği mahallede muhtar olması halinde ‘ben’ değil ‘biz’ anlayışıyla hareket edeceklerini belirtti.

26 yıllık memuriyet hayatına Nazilli Belediyesi’nde Yazı İşleri Müdürlüğü yaptıktan sonra emekli olarak tamamladığını hatırlatan Muhtar Adayı Özsuner, muhtar seçilmesinin ardından ise tüm enerjisini ve vaktini mahalle sakinlerimin rahatı ve huzurunu sağlamak için harcayacağını açıkladı.

‘MAHALLELİMİN YANINDA OLACAĞIM’

‘Artık şimdi değişim ve hizmet zamanı’ sloganıyla çıktığı yolda mahallenin değişik kulvarlarda acil hizmetlere ihtiyacı olduğunu söyleyen Özsuner; “Bu düşünce ile muhtar adayı oldum. Mahallelinin güvendiği ve kendine en yakın hissettiği, aradığında, ihtiyacı olduğunda anında ulaşabileceği insanlar olmalıdır. Mahalle sakinlerimizin 24 saat ulaşabileceği, kapısı açık bir muhtar olmak için bu göreve talip oldum. Her zaman mahallelinin yanında olacağımdan hiç bir mahalle sakinimizin kuşkusu olmamalıdır.”

YENİ MAHALLELİLER DERNEĞİ KURULACAK

Muhtarlık görevine aza arkadaşlarımızla beraber geldiğimiz zaman ilk önceliğimiz ‘Yeni Mahalleliler Derneği’ isimli bir dernek oluşturmak olacak diyen Rıfkı Özsuner; “Bu derneğin tüm üyeleri gönüllü ordusu gibi çalışma yapacak. Dernek aracılığıyla mahallelimizin her türlü mutluluk, hüzün, hastalık, yardım gibi tüm hallerinde yanlarında olacağız ve bu denrnek muhtarlığımızın adeta sağ kolu olarak çalışma yürütecek. Ayrıca Muhtarlığımız gerek Kaymakamlık, Belediye yada Ankara’da çözüm aranacak tüm konularda mahalle ile kurum yada kuruluşlar arasında adeta bir köprü oluşturarak yardımcı olacak.”

‘İYİ Kİ RIFKI ÖZSUNER’İ SEÇMİŞİZ DEDİRTECEĞİM’

Her ay düzenli olarak bir kahvehanede toplantı düzenlemek istediğini söyleyen Muhtar Adayı Özsuner; “Kahvehanelerde sorunu olup da mesai saatleri içerisinde muhtarlığımıza gelemeyen mahalle sakinlerimizin sorunlarına çözüm arayacağız. Bunun yanı sıra kahvehaneye gelemeyen ancak bilinen veya duyulan durumlarda ise o mahallelimizin bizzat evlerine kadar giderek yardımcı olacağım. Arzumuz her mahallelimizin genç-yaşlı demeden aklınıza gelebilen doğumdan ölüme, hastalıktan sağlığa, yokluktan varlığa, nişandan düğüne kanayan her yaraya bir parça derman olmak en büyük arzum ve çalışmam olacaktır. ‘Yeni Mahalleli’ seçmenimiz talep eder de beni seçerse emin olsunlar ki ‘iyi ki Rıfkı Özsuner’i seçmişiz’ dedirtmezsem birinci yılımda muhtarlığı bırakıp, devrederim” şeklinde konuştu.

Muhtarı Adayı Rıfkı Özsuner konuşmasının ardından ise hizmet etmek için çıktığı yolda kendisine azaları İsmail Seval, Mehmet Ali Gözcü, Nahit Acar, Mustafa Ünal, Yakup Ekiz, Mehmet Bölükoğlu, Metin Uşak ve Ahmet Safa İkis’in eşlik edeceğini belirtti.

Kaynak: İHA