Gülhaş'tan Belediye Başkanı Bora'ya Ziyaret

Karayolları Van 11. Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş, Yüksekova Belediye Başkanı Ercan Bora'yı ziyaret etti.

Karayolları Van 11. Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş, Bakım Başmühendisi Sami Bilgiç ve Karayolları 117. Şube Şefi Esat Erin ile Belediye Başkanı Ercan Bora'yı ziyaret ederek, karayolları tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında Bora ile bilgi alışverişinde bulundu.
Görüşme sonrası gazetecilere açıklama yapan Gülhaş, ilçenin güzelleşmesi ve rahat bir trafik akışının sağlanması için güzel projelerinin olduğunu belirtti.

Gülhaş, başta çevre yolu olmak üzere belediyenin de desteği ile Yüksekova'da birçok yeni çalışma olacağını bildirerek, ilçenin acil olarak çevre yoluna ihtiyacı oluğunu söyledi.

Bu yöndeki çalışmaların sürdüğünü anlatan Gülhaş, yapılacak çevre yolunun hem araç trafiğini rahatlatacağını hem de çevre yolu civarında ev ve arsası olan yurttaşların gayrimenkullerinde ciddi derecede fiyat artışı olacağını kaydetti.

Gülhaş, çalışmalar esnasında en az karayolları ve belediye çalışanları kadar vatandaşların da çalışmalara destek vermeleri gerektiğini dile getirdi.
Yüksekova Belediye Başkanı Ercan Bora da ziyaretten duyduğu memnuniyeti bildirerek, diğer kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi karayollarıyla da iç içe çalıştıklarını söyledi.

Bora, Yüksekova'da yapılacak çevre yolu ile ilgili çalışmaların ileri ki dönemde basın mensuplarıyla paylaşılacağını sözlerine ekledi.
Kaynak: AA