Boluspor Kulübü Başkanı’ndan Chp’li Başkan Adayına Tepki

Boluspor Başkanı Savaş Abak, kulübün ana gelir kaynağı olan açık ve kapalı otoparkların siyasi malzeme edilmesinin kendilerini üzdüğünü söyledi.

Boluspor Kulübü Başkanı’ndan Chp’li Başkan Adayına Tepki

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’un Başkanı Savaş Abak, Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu’nun 'Otoparkları kaldıracağız' açıklamalarına tepki gösterdi. Futbolun, insanları kendisine çeken önemli bir spor branşı olduğunu belirterek, "Futbola olan bu ilgi, ülkemizin her yerinde olduğu gibi Bolu’da da artarak devam etmektedir. Bu durum her geçen gün mevcut kaynaklarımızı korumanın yanı sıra, yeni kaynak arayışlarına odaklanmamızı zorunlu hale getirmektedir. Siyasiler tarafından ana gelir kaynağımız olan açık ve kapalı otoparkların siyasi malzeme edilmesi bizleri derinden üzmektedir" dedi.

"BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ'A TEŞEKKÜR EDERİM"
Boluspor’un siyasete alet edilmemesini istediğini ifade eden Abak, "Boluspor’un kendine özgü hukuki kimliği gereği, hiçbir siyasi tartışma içerisine alınmaması gerektiği düşüncesi ile hareket edilmesi özellikle arzumuzdur. Bugüne kadar desteğini yakından hissettiğimiz Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz’a da yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Bugünden sonra da Bolu Belediyesi’nin Boluspor’a olan desteğinin devam edeceğine inancımız tamdır" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA