Konaklama Merkezi 24 Saat Hizmette

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konaklama Merkezi'nde hastanelerde tedavisi devam eden hasta ve hasta yakınlarına konaklama hizmeti veriliyor.

Konaklama Merkezi 24 Saat Hizmette

Kocaeli'nde hasta ve hasta yakınları hastane koridorlarında kalmıyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Barınma Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi, hastanelerde tedavisi devam eden hasta ve hasta yakınlarına konaklama hizmeti veriyor. Konaklama Merkezi, Kocaeli'den uzak il ve ilçelerinden hastanelere tedavi amacıyla gelen hasta ve hasta yakınlarını tedavi süreleri boyunca ücretsiz olarak misafir ediyor. Oğlunun tedavisi için 3 ayda bir Kocaeli'ye gelen Ergin Kaya, Konaklama Merkezi'nde misafir ediliyor. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde oğlunun tedavisi için şehre gelen Kaya, 15 gün süren tedavi boyunca oğluyla birlikte Konaklama Merkezinde kalıyor.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 3 ayda bir 15 gün süre ile tedavi gören Ataberk Kaya ve babası Ergin Kaya, bu süre zarfında Konaklama Merkezi'nde kalıyor. Sabit gelirli biri olarak başka bir şehirde iki hafta ikamet etmenin kendisi için çok külfetli olacağını belirten Kaya, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen bu hizmeti duyduğunu ve başvuru yaparak hizmetten faydalandığını ifade etti.

Merkez üç öğün sıcak yemek, duş imkanı, parmak izi güvenlik sistemi ile otel konforunda hizmet veriyor. Merkezde bir hemşire de görev yapıyor. Konaklama Merkezi 52 yatak kapasiteli, körfez manzaralı çardakları ve yürüyüş, voleybol gibi çeşitli sportif faaliyetlere uygun bahçesi ile hasta ve refakatçilerine günün stres ve yorgunluğunu bir nebze olsun unutturma gayesi ile hizmet ediyor.
Kaynak: İHA