Rus Acente Temsilcilerine Mehteranlı Karşılama

Intourist Thomas Cook Tur Operatörü'nün Fethiye'de organize ettiği "International Travel Forum"a katılmak için Rusya'nın çeşitli bölgelerinden Dalaman'a gelen seyahat acentesi temsilcileri için mehter takımıyla karşılama töreni düzenlendi.

Dış Hatlar Terminali'nde mehter takımının çaldığı marşlar eşliğinde karşılanan 450 kişilik kafile, gösteriyi ilgiyle izledi. Bazı acente temsilcileri gösteriyi kameralarıyla görüntüledi bazıları ise hatıra fotoğrafı çektirdi.
ATM/YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu tür etkinliklerle Dalaman bölgesinin Antalya kadar uzun bir sezona sahip olduğunu göstermeye çalıştıklarını söyledi.

Güvenç, Intourist Thomas Cook Tur Operatörü'nün Fethiye'de düzenlediği International Travel Forum ile bölgenin tanıtımına ciddi katkı sağladığını ifade etti.

Bu gibi etkinliklerle bölgenin kongre turizmi açısından önemini de ortaya koyduklarına işaret eden Güvenç, şunları kaydetti:
"Mehteran takımının gösterisiyle kültürümüzü Rus misafirlerimize tanıttık. Rusya pazarı bizim için çok önemli. Rus turistler, dünyanın farklı bölgelerindeki destinasyonlar için de önemli. Biz de bölgemize daha çok turist gelmesi için çalışmalar yapıyoruz. Hedefimiz, daha fazla Rus turistin gelmesiyle bölgemizin turistik açından kalkınmasına katkı sağlamak."
Kaynak: AA