Türk Sağlık-sen İstişare Toplantısı

Türk Sağlık-Sen Eskişehir-Bilecik istişare toplantısı Bilecik'te yapıldı.

Kent Ormanı'nda yapılan toplantıya, Türk Sağlık-Sen Eskişehir-Bilecik Şube Başkanı Hüseyin Kararman, başkan yardımcıları Yılmaz Kamaoğlu ve Hakan Doyuk, Bilecik İl Temsilcisi Hüseyin Altay, Türk Büro-Sen Bilecik İl Temsilcisi Cüneyt Taşkesen ile ilçe ve iş yeri temsilcileri katıldı.

Kararman, burada yaptığı açıklamada, sendikaların insanların hak ve menfaatlerini korumak için kurulmuş sivil toplum kuruluşları olduğunu belirterek, her zaman üyelerinin yanında durmaya gayret edeceklerini söyledi.

Dik duruşlarını kesinlikle esirgemeyeceklerini ve varlıklarıyla her zaman güç vereceklerini ifade eden Kararman, şöyle konuştu:
"Biz her zaman üyelerimizin haklarını sonuna kadar savunmalıyız. Nitekim de bunu her zaman yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bundan sonraki dönemde de varlığımızı daha fazla üyelerimize hissettirerek, başta Bilecik ve Eskişehir olmak üzere ilçelerimizde de yetkiyi almayı hedefliyoruz. Biz diyoruz ki, Türkiye genelinde yetkiyi verin. Sendikacılık nasıl yapılır, birilerine gösterelim. Tüm sağlık çalışanlarını ve memurları Türkiye Kamu-Sen'e üye olmaya davet ediyoruz."
Kaynak: AA