Başkan Mehmet Kocadon Gençlerin Tam Desteğiyle Yürüyor

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği tanışma ve kaynaşma gecesine katıldı.

Başkan Mehmet Kocadon Gençlerin Tam Desteğiyle Yürüyor
Trafo Bodrum’da gerçekleşen geceye Bodrum Yarımadası geneli ve Muğla’dan gelen CHP’li gençler katıldı.


Salona yoğun bir alkış ve ilgiyle giren, masaları tek tek dolaşıp el sıkan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon CHP Gençlik Kolları üyelerine yaptığı konuşmaya ‘’Şu salondan yükselen enerjiyi rahatlıkla görebiliyorum. Bu damarlarınızdaki asil kanın en güzel göstergesidir. Büyük Önderimiz Atatürk, Cumhuriyetimizi gençlere emanet etmiştir, ona sahip çıkacaksınız, hep beraber sahip çıkacağız. Burada gördüğüm bu sevgi dolu idealist gençler bu emanetin doğru ellerde olduğunu gösteriyor. Bizim görevimiz sizlere çağdaş, laik, kendinizi güvende hissedeceğiniz bir yönetim bırakmaktır. Bunun için de önümüzdeki 2014 yerel seçimlerinde bizler kadar sizlere de çok görev düşüyor’’ diyerek başladı.

Yoğun alkışlar ve tezahüratlar arasında süren konuşmada Başkan Mehmet Kocadon, önümüzdeki yerel seçimlerin önemine de dikkat çekerek, özellikle gençlere çok büyük iş düştüğünün, bu seçimin öneminin ve çalışmaların kapı kapı gezilerek anlatılması gerektiğinin altını çizdi. 2014 yılının umut ve mücadele yılı olacağını düşündüğünü aktaran Başkan Mehmet Kocadon, ‘’Bugün yaşadığımız bu birlik ve beraberliği gördükten sonra hiç kimse buraya başka bir bayrak dikemez. Bodrum Türkiye’nin aydınlık geleceğidir, bu kalenin yıkılacağına asla inanmıyorum. Gün, Gezi Parkı Ruhuyla, orada ölen ve dövülen çocuklarımız, darağacında asılan insanlarımız için birlik beraberlik içinde mücadele etme günüdür’’ dedi.

Konuşmasının devamında önümüzdeki 3 ayın önemine ‘’Çok çalışmamız gerek, çünkü oynamadan maç kazanmak mümkün değildir. Arkadaşlar gece-gündüz çalışın, ben her zaman yanınızdayım hatta zamanı geldiğinde ben sizden daha hızlı koşacağım’’ diyerek vurgu yapan Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon sözlerini ‘’Çünkü bende, bizlerde Atatürk’ün söylediği asil kan var, Cumhuriyet sevdası var. Geleceğimiz için hepimizin çok çalışmasını istiyorum’’ diyerek tamamladı.

Geceye katılan gençlerin masalarını tek tek dolaşıp sohbet eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon böyle bir toplantı düzenledikleri için CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen ve CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Emrah Kaplan’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA