Şubat Ayında Bilecik'te Kültür ve Sanat Rüzgarı Esecek

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, şubat ayında birbirinden güzel etkinlik ve programlarla vatandaşlara kültür ve sanat anlamında dopdolu bir ay yaşatacaklarını söyledi.


Yağcı, Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan etkinliklerle Bilecikli hemşehrilerinin unutulmaz anlar yaşayacağını ifade etti.

Yağcı, "8’inci Ulusal Tiyatro Festivalinde, Bilecik'in sesini tüm Türkiye'ye duyurduk. Diğer yandan ilimizde iki kez üst üste çekimleri yapılan 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' programıyla vatandaşlarımızı bir araya getirdik. Bu programlara başta üniversite öğrencilerimiz olmak üzere vatandaşlarımızın ilgisi yoğun oldu. Bilecik Belediyesi olarak şu ana kadar yapmak istediğimiz fakat mekan yetersizliğinden dolayı yapamadığımız birçok güzel etkinliği yapma fırsatı bulacağız. Hep birlikte çalışarak, gerçekleştirdiğimiz Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezimiz, artık birçok ulusal ve uluslararası programlara ev sahipliği yapabilecek bir nitelikte. Onun için bundan sonraki süreçte birbirinden özel ve güzel programları hemşehrilerimizin beğenisine sunacağız. Sanata değer vererek, vatandaşımıza hizmet ettiğimiz bu yolculukta Bilecikli hemşehrilerimizi mutlu etmek bizler için de mutluluk vericidir" dedi.

Kaynak: İHA