Büyükşehir Belediyesi Yol Çalışmları

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Şeker Kavşağı ile Eski Kazımpaşa Caddeleri arasında açılacak olan yeni bağlantı yolunda çalışmalar devam ettiğini belirtti.

Oktar, yaptığı yazılı açıklamada, güzergahta yer alacak köprünün taşıyıcı iki ayağının da inşa edildiğini, kısa süre içerisinde projenin tamamlanacağını ve yolun vatandaşların hizmetine alınacağını bildirdi.
Proje ile vatandaşların ulaşım alternatiflerini attıracaklarını, şehir içi ulaşımını rahatlatacak önemli bir hizmeti hayata geçirdiklerini belirten Otkar, "Serdivan ile merkez arasında bağlantı sağlayacak alternatif güzergahımızda ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor" ifadesini kullandı.
Oktar, açıklamasında şunları kaydetti:
"Bisiklet yolları ve yaya alt geçitlerinin de yer alacağı yeni arterde, Çark Deresi üzerine inşa edeceğimiz yeni köprüde de çalışmalarımız devam ediyor. Köprünün taşıyıcı iki ayağının da yapımı tamamlandı. Ekiplerimiz, yolu köprüye bağlayacak güzergah üzerinde düzenleme çalışmalarına devam ediyor. İnşallah çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayıp, 25 metre uzunluğunda ve 24 genişliğinde mimarisi ve ışıklandırma sistemiyle modern bir köprüyü şehrimize kazandıracağız"
Kaynak: AA