Kaymakam Abacı, İlçe Esnafını Ziyaret Etti

Muş’un Korkut ilçe Kaymakamı Bekir Abacı, ilçe merkezinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Kaymakam Abacı, İlçe Esnafını Ziyaret Etti
Kısa bir süre önce Korkut Kaymakamlığı görevine başlayan Bekir Abacı, köy ziyaretlerinden sonra ilçe merkezi esnafı ile bir araya geldi. İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Cihan Yıldız ve İlçe Emniyet Amiri Cem Taylan’ında eşlik ettiği Kaymakam Abacı, yaklaşık 15 gündür göreve başladığını ve ilçe halkı sorunları ile yakından ilgileneceğini söyledi.

Özellikle içme suyu sıkıntısının yaşandığını ifade eden vatandaşlara açıklama yapan Kaymakam Abacı, kaçak su kullanımının olma ihtimalinin fazla olduğunu ve bunu yapan vatandaşların uyarılmasını istedi. Kaymakam Abacı, “Su ile sıkıntı olabilir ama kaçak su kullanımı çok fazla var. Mağdur olanda sizsiniz, sıkıntıyı çıkaran da sonuçta vatandaşımızdır. Onları uyarmanız lazım” dedi.

Abacı, bir yıllık planlamanın olduğunu ve bu yıl eksiklikleri tespit ederek gelecek yıl için öncelik sırasına göre çalışmalar yapacaklarını vurguladı. Kaymakam Abacı, “Bir yıl için planlamalar yapılmış ve ihaleler yapılmıştır. Bizde köyleri ziyaret edip sorun ve sıkıntıları göreceğiz. Daha kötü yerler var mı? Diye araştırmalar yapıp ihtiyaçları görerek çalışacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA