Ak Parti Aksaray Kadın Kolları Üyeleri Yerel Seçimleri Değerlendirdi

Aksaray AK Parti Kadın Kolları üyeleri, yaklaşan yerel yönetim seçimleri ve kadın kollarının çalışmalarını değerlendirildi.

AK Parti Binasında Kadın Kolları Başkanı Sevinç Kasal başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta da katıldı.

Kasal, yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Nevzat Palta'yı bilgilendirdi. Palta, yapılan çalışmaları takdirle karşılarken bu süreçten sonra daha aktif, daha dinamik bir çalışma temposu içerisinde olunmasını istedi.

Kasal, Palta'nın çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, "Aksarayımıza hizmet edecek en doğru kişinin olacağına şüphemiz yoktur. Hepimiz canla başla çalışacağımızı sürdürüyoruz. Biz sizden memnunuz başkanım. Halkımızda memnun" dedi.

Belediye Başkanı Nevzat Palta ise 2 dönem boyunca belediye başkanlığı yaptığını vurgulayarak, "Tabii ki bu süreç içerisinde gerçekten ekibimizle beraber il, ilçe, kadın kolları, gençlik kolları ve diğer arkadaşlarımızla beraber şehrimize hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Hakikaten benim 2004 yılından bu tarafa gördüğüm seçimlerin hepsinde hanım kardeşlerimizin çok fedakar çalışmalarını gördük" dedi.

Kaynak: AA