Arınç, Beşevler Parkı ve Spor Tesislerini Hizmete Açtı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Beşevler Bölge Parkı ve Spor Tesisleri'ni hizmete açtı.

Arınç, Beşevler Parkı ve Spor Tesislerini Hizmete Açtı
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, merkez Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi'nde yaptırılan Beşevler Bölge Parkı ve Spor Tesisleri'nin açılışını yaptı. Arınç, 41 dönüm üzerinde yapılan park için '41 kere maşallah' ifadelerini kullandı. Belediyelerin vazifesinin günlük hayatı yaşanabilir hale getirmek olduğunu anlatan Arınç, Büyükşehir Belediyesi'nin bu tür hizmetlere önem verdiğini kaydetti.

Nilüfer ilçesinde böyle bir alanın değerlendirilmesinden mutlu olduklarını belirten Arınç, şöyle devam etti:
"Eser ortada, eserin kendisi konuşuyor. 'Beni güzel yaptılar, iyi ki yaptılar. Ben Nilüfer'e yakıştım' diyor. İnsanlar belki burayı görmek için bile gelecekler, eşleri torunları ile birlikte olacaklar. Böyle bir açılış için Kosova'dan sayın Bakan Mahir Yağcılar da aramızda bulunuyor. Kendisine selamlarımızı iletiyorum. Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşımdan yeşil alanlara, sağlıktan eğiteme, spora kadar her türlü alanda katkısı var. Yapılan yüzlerce esere yenilerini ekliyoruz. Nilüfer'de böyle bir güzellik görünce umarım bu güzelliği 6 ayda unutmazsınız. 6 ay sonra büyük bir sınav var. Sizlerin karşısında olacağız. Sizlerin takdiri olursa hizmet etmek istiyoruz. Yapılamayan, göz ardı edilen ne varsa 6 ay sonra bunları gerçekleştirecek insanları bulalım."
Bursa'ya bir taraftan kamu yatırımı, bir taraftan da belediye hizmetlerinin yağdığını belirten Arınç, şehrin Türkiye'nin her yerine rahat ve kolay ulaşma imkanına kavuşacağını vurguladı.

Vali Münir Karaloğlu ise, Büyükşehir Belediyesi'nin projelerinden övgüyle söz ederek, şehrin yeşil özelliğinin korunması ve geliştirilmesi adına atılacak adımların önemine işaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de parkın bölgeye hayat vereceğini anlatarak, parkın özellikleri hakkında bilgi verdi.
Kaynak: İHA