AK Parti Suşehri İlçe Teşkilatından, Kaymakam Perçi’ye Ziyaret

AK Parti Suşehri ilçe yönetim kurulu üyeleri kısa bir süre önce göreve başlayan Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi’yi makamında ziyaret ettiler.

AK Parti Suşehri İlçe Teşkilatından, Kaymakam Perçi’ye Ziyaret
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, “Ziyaretlerinden dolayı AK Parti ilçe yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum kendileriyle sürekli istişare içerisinde olacağız.”dedi.

Suşehri AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce ise yaptığı açıklamada, “AK Parti Suşehri ilçe teşkilatı olarak göreve yeni başlayan Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi’ye nezaket ziyaretinde bulunduk ve hoş geldin dileklerimizi ilettik. Suşehri’ne yapılacak olan işlerde AK Parti Suşehri ilçe teşkilatı ve yönetim kurulu olarak üzerimize görev düştüğü sürece kaymakamlığımızın her zaman destekçisiyiz. İlçemize yapılması düşünülen projelerin son durumları hakkında kaymakam Kadir Perçi ile istişarede bulunduk.”dedi.

AK Parti Suşehri ilçe teşkilatının Kaymakam Kadir Perçi’yi ziyaretinde AK Parti Kadın Kolu Başkanı Nuran Gönel, Gençlik Kolları Başkanı Turgay Şimşek hazır bulundular.
Kaynak: İHA