12 Yaşındaki Çocuğun Öğrenci Yurdundaki Ölümü

Selimiye Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Yılmaz, "Bilirkişi heyeti elektrik kaçağı bulamadı. Çocuğun ölümü düşme sonucu olabilir" dedi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada yurtlarında elektrik kaçağından öldüğü sanılan 12 yaşındaki Mustafa Özdemir'in ölümüyle ilgili yurda gelen Antalya Elektrik Mühendisleri Odası ekipleri ve bir yapı denetim firması ekiplerinin incelemesini tamamladığını söyledi.

Özdemir'in kendilerinin ve polisin elektrik akımına kapılarak öldüğünü tahmin ettiğini ifade eden Yılmaz, "Bilirkişi heyeti elektrik kaçağı bulamadı. Çocuğun ölümü düşme sonucu olabilir. Çocuğun suda ayağı kaymış ve kafasını bir yere çarpmış olabilir. Ailesi çocuğun nörolojik rahatsızlığının bulunduğunu ve zaman zaman baygınlık geçirdiğini de söyledi.

Kesin ölüm sebebi yapılacak otopsiden sonra belli olacak" dedi.

Kepez ilçesi Gündoğdu Mahallesi'ndeki Selimiye Öğrenci Yurdu'nda kalan Mustafa Özdemir, yemekhanedeki buzdolabı önünde arkadaşları tarafndan yerde hareketsiz halde bulunmuştu. Olay yerine gelen 112 ekipleri Özdemir'in hayatını kaybettiğini tespit etmişti. Olayın ardından polis ekipleri ve yurt yetkilileri Özdemir'in elektrik çarpması sonucu öldüğünü açıklamıştı.

Kaynak: AA