Kavak Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi'nde Yeni Eğitim Öğretim Yılı

Kavak Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi'nde yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeni ile tören düzenlendi.

Törene, Kaymakam Mevlüt Şekerci, hayırsever iş adamı Rıdvan Çelikel, Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Mustafa Cora, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sabri Hoşoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürleri, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Salih Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasını Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi Müdürü Musa Bölükbaşı yaptı.

Kaymakam Mevlüt Şekerci, konuşmasında Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi'nin başarıda ilerleme gösterdiğini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Cora, Samsun genelinde hayırsever vatandaşlar tarafından 101 okul, lojman, pansiyon gibi eserlerin milli eğitime kazandırıldığını belirtti.

Belediye Başkanı Şerif Ün ise hayırsever iş adamı Rıdvan Çelikel ve eşi Mukaddes Çelikel tarafından yaptırılan Anadolu Lisesi ile pansiyonun ilçe kalknmasındaki önemini anlattı.

Hayırsever iş adamı Rıdvan Çelikel, öğrencilere seslenerek hayatta başarılı olabilmek için çok çalışmanın şart olduğunu vurguladı.

Daha sonra Rıdvan Çelikel tarafından burs almaya hak kazanan 9 öğrenciye belge verdi.

Kaymakam Mevlüt Şekerci, Kavak İlçesine yaptığı hizmetlerden dolayı Anadolu Lisesi ile Pansiyonunu yaptıran hayırsever iş adamı Çelikel'e plaket takdim etti.

Düzenlenen programda ise öğrenciler halk oyunları gösterisi sundu.

Kaynak: AA