MHP Melikgazi Teşkilatı Bürüngüz Mahallesinde

Yaklaşan Mahalli İdareler seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Teşkilatı, Bürüngüz Mahallesini ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile toplantı yaptı.

MHP Melikgazi Teşkilatı Bürüngüz Mahallesinde
Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Teşkilatı yaklaşan mahalli idareler seçimlerinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş başta olmak üzere Partinin Belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerini Bürüngüz Mahallesini ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Yoğun ilgi ile karşılaşan partililer esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaf ziyaretinin ardından mahalle sakinleri ile toplantı yapan MHP Melikgazi İlçe başkanı Ertuğrul Yücebaş, dört seneyi aşkın bir süredir bürüngüzde hiç bir değişikliğin olmadığını, mahalle yapılarak Melikgazi’ye bağlanan eski beldelerin problemlerinin çok olduğunu, bu konuda adaletsiz bir hizmetin olduğun dile getirdi. Önümüzdeki süreçte Melikgazi de konuşulmadık hiç bir şeyin kalmayacağını dile getiren Yücebaş, “Genelde ve yerelde mevcut iktidar ve onların yandaşları, yanaşmaları ve temsilcileri gereken cevabı halkımızın MHP ye olan tercihleri ile alacaklar, 30 Mart 2014 tarihi bu konuda bir milat olacaktır” dedi.

Toplantı da daha sonra MHP’li Belediye Meclis Üyeleri Mahalle Sakinlerinin sıkıntılarını dinledi. Yapılan görüşmelerin ardından MHP’li yöneticiler mahalli sakinlerinin alkışları eşliğinde mahalleden ayrıldı.
Kaynak: İHA