Ak Parti Milletvekili Candan Öğrenci ve Öğretmenlere Başarı Diledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan 2013-2014 eğitim öğretim yılının açılışı nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Ak Parti Milletvekili Candan Öğrenci ve Öğretmenlere Başarı Diledi
AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan Pazartesi günü başlayacak olan 2013-2014 eğitim öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlere başarı dilediğini belirtti.

Yeni eğitim yılının açılışı öncesi yazılı bir açıklama yapan Candan “Genç bir nüfusa sahip olan ülkemizde, milyonlarca öğrenci üç aylık bir aranın ardından 16 Eylül Pazartesi günü çalacak zil sesiyle 2013-2014 Eğitim Öğretim yılına başlayacaklardır. Okula yeni başlayan minik yavrularımız ayrı bir heyecan içinde olacaklar, uyum sorununu en kısa sürede atlatmaya çalışacaklardır. Kendi okuluna devam eden öğrencilerimiz arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın heyecanını yaşarken, yeni okullarına başlayacak olan öğrencilerimiz de yeni öğretmen, arkadaş ve çevrelerinin heyecanını yaşayacaklardır” dedi.

Öğretmen ve idarecilerin Pazartesi günü mesleğe ilk defa başlıyor gibi heyecanlı olacaklarını dile getiren Candan sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Öğrencilerimiz gibi, eğitimizin en önemli parçası olan öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz de meslek hayatına yeni başladıkları ilk günkü gibi aynı istek ve heyecanla öğrencilerine kavuşmanın coşkusu içinde olacaklardır. Eğitimci bir Milletvekili olarak, geleceğimizin teminatı gençlerimizi her türlü şartlarda eğitmek için verdikleri bu üstün hizmetlerden ötürü öğretmenlerimize çok teşekkür ediyor, başta Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kendilerine saygı, minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve ailelerinin yeni eğitim-öğretim yılını kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu geçmesini diliyorum.”
Kaynak: İHA