Aesob Yönetiminden Kaymakam Can’a Ziyaret

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetimi, Muratpaşa Kaymakamlığı’na atanan Cevdet Can’ı ziyaret etti.

Aesob Yönetiminden Kaymakam Can’a Ziyaret
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve yönetim kurulu üyeleri, Muratpaşa Kaymakamlığı’na atanan Cevdet Can’a hoş geldin ziyaretinde bulundu. AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, Birlik Başkanvekilleri Adlıhan Dere, Mehmet Ali Alkan, Disiplin Kurulu Başkanı Yusuf Kurul ve Genel Sekreteri Mehmet Işıldağ’ın katıldığı ziyarette Sevimçok, Antalya’nın en büyük ve esnafın en yoğun bulunduğu ilçenin Muratpaşa olduğunu belirtti.

Sevimçok, “Antalya’da 70 bin civarında üye esnafımız var. Bunun 40 bini merkezde ve 20 bini de Muratpaşa’da yer alıyor” dedi.

Muratpaşa Kaymakamı Cevdet Can ise, “Bizler vatandaşa hizmet için buradayız. Hepimizin ortak amacı insanlarımızın yüzünü güldürmek. İstişare yapacağız. Adaletli davranacağız. Dürüst doğru ve samimi olacağız, sorunların üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

Kaymakam Can, Türkiye’nin 9. Cumhurbaşkanı olan Süleyman Demirel’in çok sevdiği bir sözünü de hatırlatarak, “Sayın Demirel’in de dediği gibi ‘Sokağı temizleyen temizlik görevlisiyle benim aramda hizmet bakımından hiçbir üstünlük yoktur” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA