Uludağ: “kalecik Festivali Gelecek Yıl Dolu Dolu Geçecek”
AK Parti Kalecik Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Uludağ, Kalecik Karası Kültür ve Turizm Festivali’nin gelecek yıl cennet köşesi Kalecik’de dolu dolu geçeceğini söyledi.

Ömer Uludağ, endüstriyel üretime desteğin artırılması ve Kalecik karası yemelik üzümünün üretimine ve pazarına destek verilmesi gerektiğini vurgulayarak ”Endüstriyel kullanımdaki kalecik karası ile birlikte Kalecik’te unutulan yemelik üzümü de daha iyi platforma taşıyacağız” diye konuştu.
Kalecik Festivali'nin Kalecik’e yakışır bir şekilde geçmesi için önerilerde bulunan Uludağ, Kalecik’te festivallerin düzenleneceği hem tarihi hem görsel çok sayıda alan varken kurumuş çayın kenarında, kötü kokular eşliğinde yapılmasını eleştirdi.
Ömer Uludağ, festivalin tanıtımının neredeyse hiç yapılmadığını, uluslararası bir festival için katılımın çok düşük düzeyde gerçekleştiğini kaydederek şunları söyledi: “Tanıtım ve reklam katılımcı sayısı ve turizm potansiyelini artırmakta en önemli unsur. Ancak, Kalecik, her alanda olduğu gibi bu alanda da ne yazık ki çok zayıf. Belediyeyi devraldığımızda festival gelecek yıl inşallah dolu dolu geçecek.”
