Arınç Akrabasına Taziye Ziyaretinde Bulundu

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, cami açılışı ve düğün törenine katılmak için gittiği Antalya'nın Alanya ilçesinde, merhum dayısının vefat eden gelininin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Arınç Akrabasına Taziye Ziyaretinde Bulundu
Konaklı beldesinde dün Bacoğlu Camii'nin açılışını yapan ve bir akrabasının nikah törenine katılan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, geceyi Güneş Otel'de geçirdi. Arınç bu sabah kaldığı otelin terasında Kaymakam Erhan Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney, Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Futbol Üst Klasman Hakemi Kuddusi Müftüoğlu, kardeşi Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç ve yakın akrabalarıyla kahvaltı yaptı. Arınç daha sonra dayısı Mustafa Yönet'in 26 Temmuz'da vefat eden gelini Fatma Yönet (58) için yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Hacet Mahallesi'ndeki Ayşe Hanım apartmanında oturan Fatma Yönet'in kayınvalidesi Şükriye Yönet'in evinde yaklaşık bir saat kalan Arınç, daha sonra Antalya Havalimanı'na hareket etti.

Öte yandan, ziyaret çıkışı Durdane Başbağ adlı bir kadın Arınç'ın yanına gelerek, kızı Dilek Başbağ'ın kayıp olduğunu belirtip, kızının bulunması için yardım istedi. Arınç ise yetkililere ilgilenilmesi konusunda talimat verdi.
Kaynak: İHA