Kazaya Yardıma Gidenlere Minibüs Çarptı: 5 Yaralı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde meydana gelen trafik kazasına müdahale etmek için olay yerine giden vatandaşlara yoldan geçen farklı bir aracın çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.

Kazaya Yardıma Gidenlere Minibüs Çarptı: 5 Yaralı
Kaza, Samsun-Ordu karayolunun, Çarşamba Karaağaç köyü mevkisinde 15.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sercan Yıldırım (35) yönetimindeki 55 SJ 174 plakalı otomobil yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkıp takla attı. Kazayı görerek insanlara yardım etmek için olay yerinde aracıyla duran Aydın Yargı (42) yönetimindeki 52 DL 288 otomobile yine yağışın etkisiyle direksiyon hakimiyetine kaybeden Sinan Uygun’un (19) kullandığı 55 LJ 532 panelvan minibüs çarptı. Otomobile çarptıktan sonra kazaya yardım için bekleyen vatandaşlara da çarpan minibüs, 4 kişiyi yaraladı.

İlk kazada yaralanan Secan Yıldırım (35) ile minibüsün çarpmasıyla yaralanan 4 kişi Aydın Emel (42), Raif Kadiroğlu (40), Emine İnan (35) ve Muhammet İnan (12) Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak: İHA