Fanta Gençlik Festivali’nin 7. Konseri Erzurum’da…

Fanta Gençlik Festivali, 12. yılında müzik ve eğlenceyi Türkiye’nin dört bir yanına Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın’la taşıyor.

Fanta Gençlik Festivali’nin 7. Konseri Erzurum’da…
Bu yaz da 16 şehirde, yine yüz binlerce müzikseverin katılımıyla gerçekleşen Fanta Gençlik Festivalinin yedinci konseri, Erzurum’da gerçekleşecek. Yepyeni bir konseptle dev bir oyun ve eğlence alanına dönüştürülerek katılımcılarına bir festival deneyimi vadeden Fanta Gençlik Festivali, 26 Ağustos’ta Erzurum Kazım Karabekir Stadyum Otoparkı’nda gerçekleşecek.

Geçtiğimiz 11 yıl içinde toplam 82 bin kilometre yol yaparak 5 milyon izleyiciyle buluşan, Türkiye’nin en büyük mobil müzik festivali Fanta Gençlik Festivali, bu yıl 14 Ağustos-14 Eylül tarihleri arasında 16 ilde gerçekleşiyor.

Türkiye’de 12 yıldır aralıksız süre gelen tek müzik festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 14 Ağustos’ta yola çıkan 12. Fanta Gençlik Festivali kapsamında, Türkiye’nin önde gelen sanatçılarından Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın, Türkiye’nin toplam 16 şehrinde hayranları ve müzikseverlerle buluşacak. Bir ay boyunca ziyaret ettiği her şehre müzik ve eğlenceyi taşıyacak olan Fanta Gençlik Festivalinde bu yıl katılımcılar, festival alanına renk katan yepyeni sürprizlerle de tanışacak.

Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın’ın festival katılımcılarını şarkılarıyla müziğe doyurduğu konserler serisinde, festival alanı bu yıl ilk kez, aynı zamanda dev bir oyun ve eğlence alanı oldu! Birbirinden eğlenceli onlarca oyun, dev ekranda gerçekleşecek Mstar ve Playstation turnuvaları ve muhteşem konserler ile, katılımcılar gün boyu oyuna eğlenceye ve müziğe doyuyor.
Kaynak: İHA