Milletvekilleri Turan ve Bilgin, Eğriçimen Yaylası'nı Gezdi

SİVAS - AK Parti Sivas milletvekilleri Ali Turan ve Hilmi Bilgin, Koyulhisar ilçesine bağlı Eğriçimen Yaylası'nı gezdi.

Bazı temaslarda bulunmak üzere Koyulhisar'a gelen Turan ve Bilgin, ilçeye 17 kilometre uzaklıktaki Eğriçimen Yaylası'na geçti. Turan ve Bilgin, buradaki vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Milletvekillerine yayla gezisi sırasında Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ve AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru eşlik etti.

Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivas'ın her ilçesinin ayrı bir doğal güzelliği olduğunu belirterek, "Sivas, tarihi bir şehrimiz. Tarihi şehrimiz olmasıyla birlikte doğal güzellikleriyle de farklı bir bölgemiz. Her ilçemizin doğal güzelliği var. Özellikle Eğriçimen Yaylamız yaz mevsiminde gurbetçilerin akın ettiği yerdir. Bu güzelliğin betonlaşmış evlerle değil, doğal güzelliğini bozmayacak evlerle süslenmesini istiyoruz" diye konuştu.

Eğriçimen Yaylası'nın çok güzel olduğunu dile getiren Turan, "Eğriçimen Yaylası'nda vatandaşlarımızın pikniklerini çam kokusu arasında yaparak güzel vakit geçirecekleri alanlar oluşturulmuştur. Suşehri'nde belediye tarafından yaptırılan Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesisleri de Kelkit Vadisi'ne ayrı bir güzellik katmıştır. İnsanlarımız orada deniz özlemini giderecek" dedi.

Kaynak: AA