İngiliz Danışmanlık Firmasından Kütso'ya Ziyaret

KÜTAHYA - İngiliz danışmanlık firması Mott Mac Donald yetkilisi Chris Whittle, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek, başkan Nafi Güral ile görüştü.

Güral, yaptığı yazılı açıklamada, ziyarette yetkililere Kütahya'nın genel ekonomik ve sosyal yapısı, Zafer Havalimanı ile bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildiğini bildirdi.

Toplantıda, havayolu ulaşımının Kütahya ve bölgedeki diğer iller açısından önemine değinildiğini belirten Güral, şunları kaydetti:

"Sayın Whittle, Zafer Havalimanı ile ilgili olarak çeşitli toplantı ve anketler gerçekleştirildiğini, üyelere SMS gönderilmesi, KÜTSO dergisinde ve yerel basında çıkan açıklamalar gösterildi. Zafer Havalimanı içerisinde üyelerin ve TOBB mensuplarının hizmetine özel CIP Salonu'nun KÜTSO tarafından yaptırıldığını ifade ettik. Bu arada konuğumuzun yönelttiği soruları da cevapladık. Kütahya'nın coğrafi konum avantajları, yeraltı ve termal zenginlikleri, cazip yatırım potansiyelinden söz ederek, Zafer Kalkınma Ajansı ile birlikte ortak çalışmalar yapıldığını, ajansın bu çalışmalarıyla Kütahya'ya ve bölgeye olumlu katkılar sağlandığını belirttik."

Ziyarette, KÜTSO Yönetim Kurulu Üyesi Enver Özer ile Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Veli Oğuz da hazır bulundu.

Kaynak: AA