Garnizon Komutanı Korkmaz’dan Agc’ye Veda Ziyareti

3. Piyade Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ne veda ziyaretinde bulundu.

Garnizon Komutanı Korkmaz’dan Agc’ye Veda Ziyareti
Ankara Merkez Komutanlığı’na atanan 3. Piyade Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni’yi makamında ziyaret etti. Korkmaz, Antalya için önemli hizmetleri olan Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin kente verdiği katkılardan dolayı Yeni’ye teşekkür etti.

3. Piyade Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz, Antalya’da görev yaptığı süre içerisinde mutlu ve huzurlu üç yıl geçirdiğini söyleyerek, “Kendimi burada görev yapmaktan dolayı şanslı görüyorum. Bu ziyarete veda demiyelim, görevin bitişi diyelim. Biz milletin ordusuyuz. Ben Tokat Reşadiye’li okur yazar bir babanın oğluyum. Ankara’da bir kapınız var, bir kardeşiniz var. Kapımız her zaman açık” diye konuştu.

AGC Başkanı Mevlüt Yeni de Korkmaz’a gazetecilere tanıdığı hizmet kolaylıklarından dolayı da teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi. Yeni, 3. Piyade Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz’a Antalya Gazeteciler Cemiyetin flamasını hediye etti.
Kaynak: İHA