Ak Parti, 12. Kuruluş Yıldönümü Nedeniyle Kokteyl Verdi

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 12. kuruluş yıldönümü nedeniyle AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kokteyl verildi.

Ak Parti, 12. Kuruluş Yıldönümü Nedeniyle Kokteyl Verdi
Şerife Bacı Öğretmenevinde düzenlenen kokteyle AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, AK Parti İl Başkanı Av. Metin Çelik, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Feridun Öztürk, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Yüksel Özbay, Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç ile çok sayıda partililer katıldı.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, AK Parti’nin 12 yıllık dönemde olağanüstü başarılara imza attığını belirterek, “Bu başarıların yolu milletin güveninden geçiyor. Milletin güveni olmasaydı ne duble yollarımız olurdu, ne de sağlıktaki dönüşüm olurdu. 12 yıl önceki Türkiye’yi biliyoruz” dedi.

Şu anda 2023 hedeflerinin olduğunu vurgulayan Gülşen, “Kastamonu’da da büyük işler başarıldı. Son başarı, 50 yıldır beklediğimiz havalimanıydı. Bu başarı kuruluşundan beri partiye gönül veren ve alın teri döken herkese aittir. Hepsine çok teşekkür ederim” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Av. Metin Çelik ise, “Partimizin yaptığı hizmetler önümüzdeki dönemde de aralıksız olarak devam edecek. Yapılan hizmetlerden ziyade önemli olan şeyin, milletin gönlüne yol yapmaktır” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından partinin kuruluş yıldönümü anısına pasta kesildi. Kesilen pasta, kokteyle katılan davetlilere ikram edildi.
Kaynak: İHA