Bahçeli, Afyonkarahisar’da ‘9. Halı, Kilim, Biber Festivali’ne Katıldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Afyonkarahisar ziyareti kapsamında Dinar ilçesine bağlı Haydarlı beldesinde ‘9. Halı, Kilim, Biber Festivali’ne katıldı.

Bahçeli, Tatarlı beldesi ziyareti sonrası Haydarlı beldesine geçerek ilk olarak burada Belde Belediye Başkanı Osman Güven’i makamında ziyaret etti. Ardından yoğun yağış altında gerçekleşen ‘9. Halı, Kilim, Biber Festivali’nde konuşan Bahçeli, belde belediyelerin kapatılması yolunda çok önemli bir hizmetin aksatıldığını ifade ederek, “Bu özellikle belde belediyelerin kapatılması yolunda çok önemli bir hizmet aksatılmıştır. Ancak Haydarlı gibi değerli bir belediye başkanı, onun yanında saygın insanlardan oluşan belediye meclis üyeleri ve Haydarlı’nın ileri gelenleriyle birlikte Ocaklı köyümüzü de kapsama almak suretiyle Haydarlı Belediyesi’nin yolunu açmaları da ayrıca takdire şayan bir durumdur. Haydarlı Belediyesi’nin devamı noktasında gayret gösteren herkese Milliyetçi Hareket Partisi olarak teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Haydarlı Belediye Başkanı Güven’in MHP belediyeciliğini gösterdiğini aktaran Bahçeli, “Haydarlı belediye başkanımızı başarısız olarak nitelendirmek mümkün değildir. Yanlı bir siyasi iktidarın her türlü engeli çıkarttığı bir ortamda büyüyen, gelişen bir kasabayı koruyarak, belediyenin uzun ömürlü olmasını sağlayarak Haydarlı’da yaşayan insanlarımızı hiçbirini birbirinden ayırt etmeksizin eşit, adil bir hizmet sunma hayreti içerisinde olması Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediye başkanlığı anlayışının güzel bir örneği olmuştur. Kendisini tebrik ediyorum, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Festival esnasında korumaları tarafından ilk olarak küçük şemsiyeyle korunmak istenen Bahçeli, yağışın şiddetini arttırmasının ardından getirilen büyük şemsiye sayesinde yağıştan korunmaya çalıştı.

Öte yandan festival, Ahmet Şafak ve Oğuz Yılmaz’ın konserleriyle devam ederken, Bahçeli Ankara'ya doğru yola çıktı.
Kaynak: İHA