Vali Altıparmak Şenkaya’da Gezi ve İncelmelerde Bulundu.
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak beraberindeki heyetle Şenkaya’da incelemelerde bulundu.

Brifingin ardından Vali Altıparmak yaptığı konuşmada “Rus işgali döneminde, sonraki dönemlerde Şehit Müftü Mustafa Başkapan ve Hüseyin Köycü gibi topluma mal olmuş öncü isimlerin İlçesinde, Beldesinde bulunmaktan da büyük bir memnuniyet duyduğunu söyleyen Vali Altıparmak bu şahısları da tanımaktan da onur duydum. Çükü bunların çok özel gayretleri var. Şenkaya için, Bölgemiz için, ülkemiz için bu özel gayretlerini de takdirle anmak onları da rahmetle anmak boynumuzun borcudur” dedi.
Konuşmanın ardından muhtarlardan köy sorunlarını dinledi.
Toplantının ardından Vali Altıparmak İlçe kaymakamlığını ve Şenkaya Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Akabinde İlçede gezi ve incelmelerde bulundu. Vali Altıparmak ilçe gezisinde İlçe esnafı Yurdagül Harbi’nin işyerinin önünde oturup çayını yudumlayıp Harbi ile sohbet etti.
Daha sonra Vali Altıparmak Hüseyin Köycü Kıraathanesinin bahçesinde İlçe halkı ile bir araya geldi. Burada ilçe halkı ile sohbet etti, sıkıntılarını dinledi. Çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
Vali Dr. Ahmet Altıparmak İlçe Emniyet Amirliğini ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ettikten sonra İlçe’den ayrıldı.
