Esad 69 Fotoğrafla Ortaya Çıktı

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad fotoğraf paylaşım sitesi Instagram'a katıldı. Siteye 69 fotoğraf ekleyen Esad'ın nicki ise "Syrian Presidency" (Suriye Devlet Başkanlığı).

Esad 69 Fotoğrafla Ortaya Çıktı
Yaklaşık 1 ay önce Beyaz Saray Instagrama katılmış, Obama'ların ilk fotoğrafı kendilerini Afrika'ya giden uçağa götürmek üzere iniş yapan 'Marine one' helikopteri olmuştu.

Şimdi ise, rejim karşıtı muhaliflerle ordu birlikleri arasındaki iç savaşın sürdüğü, yüz binlerce insanın yaşamını yitirdiği ve bir tarihin yok olduğu Suriye'de Devlet Başkanı Beşar Esad, fotoğraf paylaşım sitesi Instagram'a katıldı.

Instagram'da açılan 'syrianpresidency' (Suriye Devlet Başkanlığı) hesabına 69 fotoğraf eklendi. Fotoğraflarda Beşar Esad ve eşi Esma'nın ayrı ayrı halkın içinde bulunduğu anlar dikkat çekiyor.

Paylaşılan fotoğrafların arasında Esad'a Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi ile röportaj yaptığı gün verilen Atatürk portresi de var.

Ayrıca karelerde Esad ve eşi Esma'nın halka duyarlı görünmek için yaptığı hasta ve yaşlıları ziyaretine ilişkin fotoğrafların çokluğu göze çarpıyor. Esad'ın şu an itibariyle 2,546 takipçisi bulunuyor ve sayıları hızla artıyor.