Eşme Ak Parti’den 2500 Kişilik İftar Yemeği

Ak Parti Eşme İlçe Başkanlığı, Eşme Belediyesi Sebze Pazarında yaklaşık 2 bin 500 kişinin katılımıyla iftar yemeği verdi.

Eşme Ak Parti’den 2500 Kişilik İftar Yemeği
İftar yemeğine Eşme Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Ak Parti Uşak milletvekilleri İsmail Güneş, Mehmet Altay, Ak Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Gün, İl yönetimi, İl Genel Meclis üyeleri Ali Yayla, Turgay Kılınç, Ak parti Eşme İlçe Başkanı Mustafa Hacı Çetin, İlçe yönetimi, Gençlik kolları kadın kolları ve çok sayıda Eşme halkı katıldı.

Yemekte açılış konuşması yapan Ak Parti Eşme ilçe Başkanı Mustafa Hacı Çetin, “Bu mübarek Ramazan ayında Helal lokmamızı bölüştüğümüz bu güzel iftar soframızda bizi bir araya getiren Cenab-ı Hakka binlerce şükürler olsun. Yaklaşan Ramazan bayramınızı şimdiden tebrik ediyor, tüm İslam âlemine ve dünyanın her köşesinde zor günler geçiren Müslüman kardeşlerimize de Allah’tan sabırlar diliyorum” dedi.

Ak Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş’de, “Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz zaman hiçbir güç bizi parçalayamaz, ne zaman Türkiye’miz ilerlemek için atılımlar yaptıysa muhakkak iç ve dış güçler tarafından çeşitli engeller ve huzursuzluklarla karşılaşıyoruz onun için uyanık olmamız ve böyle oyunlara gelmememiz gerekir. Yaklaşan mübarek Ramazan bayramınızı kutlar, daha nice bayramlara sağlık ve sıhhat içinde ulaşmanızı Cenabı Allah’tan dilerim” dedi.

İftar yemeği öncesi mevlidi-Şerif ve Kur’anı Kerim okundu Şehitlerimiz için dua yapıldı. İftar yemeği sonunda semazen gösterisi halkın büyük beğenisini kazandı. İlçe Başkanı Mustafa Hacı Çetin iftar yemeğine katılan herkese teşekkür etti.
Kaynak: İHA