Karaosmanoğlu Körfez'deki Çalışmaları İnceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez ilçede devam eden çalışmalarda inceleme yaptı.

Karaosmanoğlu Körfez'deki Çalışmaları İnceledi
Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Körfez ilçemizde ve Kocaeli’nde nerede bir ihtiyaç varsa, nerede bir eksiklik varsa oraya neşter vuruyor, çözüm üretiyoruz’’ dedi.

Başkan Karaosmanoğlu, Körfez ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı’nın eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Büyükşehir’in Körfez ilçede önemli yatırımları bulunduğuna dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Körfez ilçemizi ve Körfez halkımız çok seviyoruz. Körfez ilçeyi cazibe merkezi yapacak hizmetler yapıyoruz’’ ifadesini kullandı.

Başkan Karaosmanoğlu’na Körfez ilçeye gösterdiği yakın ilgi nedeniyle teşekkür eden Pehlivan, devam eden çalışmalarla ilgili kendisine bilgi verdi. Kocaeli genelinde her eksiği gidermek, her problemi çözmek için bir cerrah titizliğiyle çalıştıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli’nin her köşesinde ne eksik varsa oraya neşter vuruyoruz, tüm sıkıntı ve dertleri gidermeye çalışıyoruz. Körfez ilçemiz her geçen gün daha güzel, daha ferah, daha yaşanabilir bir ilçe olmaya devam ediyor’’ şeklide konuştu.

Kaynak: İHA