Bilecik'te Siyasi Parti Temsilcileri, İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

BİLECİK - Bilecik AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, "Biz, siyasi partiler olarak, bu zamana kadar Bilecik'te birlik ve beraberlik içinde olduk" dedi.

Bilecik Özel Sevgi Çiçeği Okulu'nun verdiği iftar yemeğinde konuşan Kurtulmuş, eğitim ve öğretimde yıllardır başarıyla hizmet ederek Bilecik ilini temsil ettikleri için okul yöneticilerine ve ekibine teşekkür ederek, "Biz, siyasi partiler olarak, bu zamana kadar Bilecik'te birlik ve beraberlik içinde olduk. Bundan sonra da bir ve beraber olacağız. Ramazan'ın rahmet ve bereketiyle iftar sofralarında da birlik ve beraberlik içinde değerlerimize sahip çıkıp yaşattıkça, bu mutluluk tablolar daha da artacaktır" ifadelerini kullandı.

CHP Bilecik İl Başkanı Çağatay Karaahmet de eğitim kurumlarının başarılarını tebrik ederek, "Diğer siyasi parti il başkanları ve yöneticileriyle bir eğitim kurumunun çatısı altında bir araya gelmek, ilimiz için de Bilecik siyaseti için de elbette ciddi anlamda kutsal bir olay. Ramazan'a girdiğimiz bu günlerde, hoşgörünün, insanlar arasında yardımlaşmanın artması söz konusu ancak ben bu sevgi ve hoş görünün tüm aylara yayılmasını temenni ediyorum. Siyasi partiler olarak, bizler de eğitim kurumları gibi Bilecik'e ve tüm halka hizmet ettiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Okul müdürü Arısoy'a ve ekibine birlik ve beraberliğe vesile olduğu için teşekkür eden MHP Bilecik İl Başkanı Hüseyin Köymen ise Türkiye'de yaşanan ramazan coşkusunun, Suriye, Mısır gibi diğer islam coğrafyalarında iç savaşlardan dolayı yaşanamadığını, bu birlik ve beraberliğin tüm dünyaya ve islam camiasına örnek olmasını temenni etti.

DP Bilecik İl Başkanı Ali Pamukçu da Bilecik'te başarılı bir eğitim kurumu olarak faaliyetlerini sürdüren Bilecik Özel Sevgi Çiçeği Okulu Müdürü Veli Arısoy ve ekibini tebrik ederek, gelecek yıllarda da başarılarının devamını diledi.

Bilecik Özel Sevgi Çiçeği Okulu Müdürü Veli Arısoy ise SBS sonuçlarının açıklanmasına ilişkin Bilecik'te ilk 11 öğrenciden 6'sının kendi okullarından çıktığını hatırlatarak, "Bu başarının mutluluğunu taşıyoruz ve takdir edersiniz ki bu başarılar sistemli ve planlı çalışmaların neticesidir. Biz, burada Bilecikimiz'in eğitimine hizmet etmekteyiz. Eğitimci insanlar, ülkenin en aydın insanları olması gerekir. Yani, daha kucaklayıcı, şefkatle ve merhametle, herkese eşit 'uzaklıkta' demiyorum altını çiziyorum yakınlıkta olmak mecburiyetindeyiz. Çünkü, insanı seviyoruz. Yaradılanı seviyoruz, Yaradan'dan ötürü. Bu anlamlı günde davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Bilecik Işık Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hüseyin Yılmaz da Bilecik'te yaklaşık 16 ayrı eğitim kurumuyla eğitim ve öğretime hizmet etmeye çalıştıklarını anlatarak, iftar programına katılanlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından CHP Bilecik İl Başkanı Karaahmet, Arısoy'a üzerinde, Mustafa Kemal Atatürk'ün portresinin bulunduğu duvar saati hediye etti.

Kaynak: AA