Harranlı Öğrenciler Selendili Yaşıtlarının Konuğu Oldu

Şanlıurfa Harran Öğretmenim Kız Yatılı Bölge Ortaokulu'nun öğrencileri, Manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu'nun konuğu oldu.

Harranlı Öğrenciler Selendili Yaşıtlarının Konuğu Oldu
Harran Okul Müdür Başyardımcısı Abdurrahman Yanardağ’ın kafile başkanlığı yaptığı gezide, Ege Bölgesi'nin tarihi ve turistik yerleri ziyaret edildi.

Harran Öğretmenim Yatılı Bölge Ortaokulu'ndan 15 öğrenci ve 3 görevli, gezinin ardından Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu'nu ziyaret etti. İki okul bu ziyaretle kardeş okul oldu. Bir gece Selendi'deki okulda konaklayan Şanlıurfalı öğrenciler, Selendili arkadaşlarıyla birlikte ilçe merkezini gezerek yöre hakkında bilgiler aldılar. Yanlarında getirdikleri hediyeleri dağıtan konuk öğrenciler, kısa sürede birbirleriyle arkadaş oldular. Harranlı ve Selendili öğrenciler, bu dostluğun hep süreceğini söylediler. Harranlı öğrenciler, bir dahaki buluşmanın Şanlıurfa'da olması dileğiyle Selendi'den ayrıldı.

Harran Öğretmenin Yatılı Bölge Ortaokulu Müdür Başyardımcısı Abdurrahman Yanardağ, öğrencilerinin yurdun farklı yerlerini tanımasını sağladığını söyledi.

Yanardağ, Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu'na da kendilerini ağırladığı için teşekkür etti.

Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü İsa Kunçay ise, Harranlı öğrencileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Artık Şanlıurfa'da da bir evimiz var. İnşallah bizler de onları ziyaret edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA