AK Parti Karapınar Teşkilatı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

KONYA - AK Parti Karapınar Teşkilatının düzenlediği sabah kahvaltısında, AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu 100. Yıl Kurtay Tesisleri'nde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin Türkiye'de olduğu gibi Karapınar'da da önemli yatırımlar yaparak, insan hayatına olumlu etki yaptığını söyledi.

Karapınar'da eğitim, sağlık ve ulaşım alanlarında çok önemli hizmetlere imza attıklarını dile getiren Zorlu, "Önümüzdeki seçimlerde Karapınar'da başkanlığı büyük farkla almanın hesaplarını yapıyoruz. Karapınar'a, yerel yönetimler bazında ve hükümet nezdinde önemli hizmetler yapılmıştır" diye konuştu.

AK Parti Karapınar Teşkilat Başkanı Mehmet Yaka, iktidarları döneminde ilçeye önemli yatırımlar kazandırdıklarını söyledi.

Karapınar Belediye başkanı Mehmet Mugayıtoğlu ise büyükşehir yasası hakkında muhtarlara açıklama yaptı.

Köylere daha iyi hizmet üretmek adına yapılan yasanın faydalı olacağını belirten Mugayıtoğlu, Karapınar Belediyesi olarak mahallelere dönüşecek olan beldelerde, önümüzdeki günlerden itibaren bir takım çalışmalar yürüteceklerini ifade etti.

Kaynak: AA