Chp Denizli Merkez İlçe Teşkilatından Kılıçdaroğlu'na Ziyaret

DENİZLİ - CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettiklerini bildirdi.

Yurtseven, gazetecilere yaptığı açıklamada, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP Genel Merkezi'nde çeşitli temaslarda bulunduklarını belirtti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettiklerini ifade eden Yurtseven, şöyle konuştu:

"Sayın Kılıçdaroğlu, yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Denizli'deki çalışmalar hakkında bilgi verdik. Merkez ilçede 104 yerleşim biriminde mahalle yönetimleri oluşturduğumuzu, sandık örgütlenmesini tamamlayarak sokak ve bina sorumlularını belirlediklerimizi anlattık.

Şimdi de sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte Denizli'nin sorunları ve bu sorunları CHP hangi yöntem ve projelerle çözecek noktasında kapsamlı bir çalışma hazırlıyoruz. Belediye başkan adaylarımız belirlendikten sonra halkımızın karşısına somut projelerle çıkacağız."

Yurtseven, daha sonra Genel Başkan Yardımcıları Adnan Keskin, Umut Oran ve Bülent Tezcan ile Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil'i de makamında ziyaret ettiklerini kaydetti.

Kaynak: AA