Ak Partili Özbek’ten Yerel Gazeteye Tebrik Ziyareti

AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, Almanya’nın 30 dilde yayın yapan kamu yayıncılık kuruluşu Deutsche Welle tarafından düzenlen uluslar arası yarışmasında ‘Türkçe en iyi blog’ ödülü alan Yüksekova Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek çalışanlarını tebrik etti.

Ak Partili Özbek’ten Yerel Gazeteye Tebrik Ziyareti
Dünyanın bloglar, sosyal medya ve internet sitelerini kapsayan, Almanya’nın 30 dilde yayın yapan kamu yayıncılık kuruluşu Deutsche Welle tarafından düzenlenen BOBS (Best of Online Activizm-Dijital Aktivizmin En İyileri) yarışmasında ‘Türkçe en iyi blog’ ödülüne layık görülen Yüksekova Haber Gazetesini ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, gazete çalışanlarını tebrik etti. Özbek’i Yüksekova Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Necip Çapraz karşıladı. Yüksekova Haber Gazetesi’nin çok kısa zamanda büyük bir okuyucu kitlesine ulaştığını belirten Özbek, “Yüksekova Haber, Türkiye’nin gündemine oturan önemli bir yayın kuruluşudur. Son zamanlardaki etkin çalışması ve aldığı ödüller bunun bir göstergesidir. Ben şahsım ve partim adına da kendilerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Özellikle barış sürecinde barışa katkı sunan bir dil kullanması önemlidir” dedi.

Bölgenin haberlerinin en çok www.yuksekovahaber.com’dan izlendiğini bildiğini belirten Özbek, “Uluslar arası medya kuruluşları da birçok haberi Yüksekova Haber’den alıyor. Yüksekova Haber’in son olarak uluslar arası bir yarışmada aldığı ödül, Hakkari adına alınmış bir ödüldür. Yüksekova Haber’in başta Hakkari ili olmak üzere çevre il ve ilçelerde ‘güvenilir kaynak’ sıfatı alması önemlidir. Bizlerin de siyasetçi olarak yapmamız gereken başarılı olan gazetecileri tebrik etmek ve yalnız bırakmamak olmalıdır. Bu başarıya imza atan Yüksekova Haber emekçilerini kutlarım. Halkı doğru bilgilendirmek adına verilen emekler göz ardı edilemez. Aynı zamanda gazetenin 13. kuruluş yıldönümünü de kutluyor başarılı nice yıllar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA