Öğrencilerden Afrika ve Pakistan'a Yardım

Kocaeli - Gebze ilçesindeki FEM ve Anafen dersanelerinin öğretmen ve öğrencileri, aralarında topladıkları 46 bin 152 lirayı, Afrika kıtası ve Pakistan'a yardım yapılması için bağışladı.

Kimse Yok Mu Derneği ' nin "Sosyal Bilinci Geliştirme" Projesi kapsamında Afrika ' da katarak hastalarının ameliyatı, yetimlere yardım, kurban bağışı ve P[a]k[i]st[a]n ' da su kuyusu açılması üzere aralarında 46 bin 152 lira toplayan öğrenciler, parayı Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şubesi Gebze İyilik Merkezi yöneticilerine teslim etti.

Dershanenin Genel Müdürü Hicret Şen, Kimse Yok Mu Derneği ' nin düzenlediği kampanyanın çok anlamlı olduğunu belirterek, derneğin Afrika ' da ve dünyanın değişik yerlerindeki muhtaç insanlara yardım ettiğini kaydetti.

Kendilerinin de dershanelerindeki öğretmen ve öğrencileriyle kampanyaya destek olduklarını ifade eden Şen, söz konusu yardım için öğrencilerin çok mutlu olduğunu bildirdi.

Kimse Yok Mu Derneği Gebze Temsilcisi Fikret Hastürk de öğrenci ve öğretmenlerin örnek bir yardımlaşma sergilediklerini dile getirdi.

Toplanan 46 bin 152 lira, Afrika ' daki 115 katarak hastasının ameliyatı, 28 yetim ve 6 kurban bağışıyla P[a]k[i]st[a]n ' da 1 tane su kuyusu açılması için kullanılacak.

Kaynak: AA