Besni'de Futbol Paneli Düzenlendi

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Anadolu Futbolu ve Bölgemizde Futbolun Gelişmesi İçin Yapılması Gerekenler" konulu panel Besni Ticaret Meslek Lisesi çok amaçlı salonu'nda düzenlendi.

Besni'de Futbol Paneli Düzenlendi
Panelin açış konuşmasını Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç yaptı. Gençlerin bedenen ve ruhen de sağlıklı, ahlaklı bir kişilik sahibi olmasını istediklerini dişle getiren Turaç, "Bu nedenle gençleri örnek alabileceği, model olarak benimseyebileceği kişiler ve yorumcular ile bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bu nedenle böyle bir organizasyon gerçekleştirdik” dedi.

Panelde konuşmacı olarak TRT Spor Spikeri ve Program Yapımcısı Erdoğan Arıkan, Fotomaç Gazetesi Spor Yazarı Cevdet Ünüvar, eski hakemlerden ve TFF Gözlemcisi Kadir Tozlu, Futbol Plas Dergisi Editörü Yılmaz Börükoçin ve Adıyamanspor Teknik Direktörü Mehmet Gönülaçar yer aldı Panelin ardından yapılan "Futbolun Mutfağındakiler" ödül töreninde, kategorilerinde birinci seçilen Adıyaman Günebakış Gazetesi, Fotomaç, Cevdet Ünüvar, Futbol Plus, Kadir Tozlu, Mehmet Gönülaçar ve Erdoğan Arıkan'a ödülleri verildi.

Törenin ardından Besni Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kuyucak katılımcılara plaket verirken, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan Besni üzümünden oluşan paket hediye etti.
Kaynak: İHA